apr. 28, 2009

Lansarea magazinului de muzica Nokia in Africa de Sud

nokia-music-store_01Cu cateva zile in urma s-a lansat versiunea virtuala a magazinului de muzica Nokia in Africa de sud pe adresa music.nokia.co.za. Oferta include milioane de melodii locale si internationale inclusiv  Prime Circle, Karen Zoid, Proverb si Simphiwe Dana. Magazinul se mandreste cu dreptul de a comercializa premiatul album”Mnet Idols Season 5″ incepand de luni, 5 mai, timp de 7 zile.

Jake Larsen, reprezentantul Nokia pe domeniul muzica din Africa centrala si de est a declarat: „Locuitorii Africii de sud au asteptat mult timp pentru un magazin local care sa comercializeze atat hituri locale cat si internationale”. „Maagzinul de muzica Nokia ofera muzica pentru toate gusturile. Doar cu un singur cont iubitorii de muzica pot avea acces la magazinul virtual direct de pe calculatorul personal sau dispozitivele Nokia cum ar fi Nokia5800Xpress Music, N96 si N95 8GB.”

Interfata magazinului virtual permite accesul usor la melodii, ofera posibilitatea creerii de liste de muzica personalizate si adaugare de melodii pe care doresti sa le achizitionezi ulterior. Melodiile cumparate pot fi prin intermediul PC-ului pe alte platforme Nokia. Dupa aceea se poate face sincronizarea cu ajutorul softului „nokia Music PC”  care se poate gasi pe  site sau  pe CD-urile dispozitivelor Nokia.

Cat de usor poti cumpara muzica

Pe magazinul virtual de muzica ai la dispozitie o gama larga de optiuni de plata prin care poti achizitiona melodiile, inclusiv plata prin carti de credit sau cu giranti. O melodie costa 10R, iar un album intreg 100R. Clientii de asemenea pot asculta 30 de secunde din melodia pe care vor sa o cumpere.

Asocierea cu cele mai noi aparitii ale caselor de discuri si ale artistilor locali

Pentru a putea oferi clientilor  cele mai noi melodii, magazzinul de muzica Nokia s-a asociat cu casele de discuri locale si internationale cum ar fi: Sony Music, Universal, EMI, Warner, dar si cu artisti locali  ca African Cream, Coolspot, Sheer si Next Music.

Magazinul se mandreste cu melodiile artistilor locali, ale trupelor rock ca The Narrow, Snotkop si Springbok Nude Girls, cu artistii de muzica electronica: Kalahari Surfers, Goldfish si Felix Laband, muzica africana: Kurt Darren, Piet Botha si Karen Zoid, muzica hip-hop: Prophets of da City, Judith Sephuma, kwaito guys Tzozo and Professor, cu MC-ul Tebasi artistul traditional Ladysmith Black Mambazo.

Africa de sud este a 16-a tara care se bucura de o lansare locala a magazinului. Acesta s-a mai lansat recent in Irlanda si Emiratele Arabe Unite.

Leave a comment